WhatsApp op PC, tablet, iPad of iPod

Veel mensen vragen zich af of je WhatsApp kunt downloaden en installeren op de PC, computer, tablet, iPad, iPod et cetera…

WhatsApp Web

Op 21 januari 2015 heeft WhatsApp de webversie “WhatsApp Web” gelanceerd. Hiermee kun je whatsappen op je pc, laptop of tablet. WhatsApp Web is beschikbaar voor iOS (iPhone), Android-, Windows Phone, Nokia S40 EVO, BlackBerry- en BB10-telefoons.

WhatsApp Desktop app

Vanaf 11 mei 2016 is het mogelijk om WhatsApp te downloaden en installeren op de PC als desktop-app. Je hebt hiervoor Windows 8+ of Mac OS 10.9+ nodig. Downloaden kan via de site van WhatsApp. Het programma werkt verder hetzelfde als WhatsApp Web.

Andere mogelijkheden zijn onofficieel

Derden die WhatsApp voor andere apparaten aanbieden doen dit op eigen initiatief. In sommige gevallen zijn het eigen ontwikkelde applicaties waarbij bovendien het merk WhatsApp wordt misbruikt. Het is aan jezelf om te beoordelen of je met dergelijke partijen in zee wilt en durft te gaan. Ook het gebruik van bijvoorbeeld Android Emulator is op eigen risico. Mocht er iets verkeerd gaan met je WhatsApp-account of apparaat, dan is dat je eigen risico. Veelvuldig wisselen van apparaat kan bijvoorbeeld leiden tot blokkade van de WhatsApp dienst.


© Copyright Whatsappen.nl

Één reactie op “WhatsApp op PC, tablet, iPad of iPod

  1. marjan

    balk waar je berichten in moet typen staat ineens boven in op tablet. daar door kun je berichten niet lezen aan de linkerkant. Hoe verschuif je die balk zodat je berichten weer kan lezen?

Sorry, gesloten voor nieuwe reacties.