Whatsapp werkt het niet meer

Mijn whatsapp werkt niet meer. Kan niks ontvangen en niks versturen. Heb hem al verwijderd en opnieuw geinstalleerd maar helpt niks. Is er misschien een storing?????

10 reacties op “Whatsapp werkt het niet meer

 1. Joerie

  Even verwijderen en opnieuw installeren Peter?

 2. peter engel

  ik kan niets meer via whatsapp. staat helemaal vast lijkt wel. wat hier de oorzaak van zijn? En vooral, hoe kan dit oplossen?

 3. Lana

  Na de upgrade naar versie 2.8.3 voor iphone geen verbinding meer met whatsapp. Internet doet t verder prima via wifi en 3g. Heb mobi opnieuw opgestart en whatsapp eraf gehaald en opnieuw geinstalleerd, maar probleem blijft. Help?!

 4. Xander

  Nee ik kan ook niets meer sinds gisteravond.

 5. Freubs

  Ik heb begrepen dat er gisteren een storing was maar sinds vandaag kan ik helemaal niks meer met Whatsapp. Ik kan niks versturen en ook niks ontvangen. Heb alles al geprobeerd maar niks help. Kan iemand mij met spoed helpen?

 6. Sanne

  Ja mijn whatsapp doet het ook niet meer sinds vanmorgen. Heel irritant! Maar bij mijn vriend wel. Hopelijk is het snel opgelost.

 7. YES

  Staat dat er problemen zijn onder nieuws he ;)

 8. Shelly

  Die van mij doet het ook niet meer. Kan niets versturen of ontvangen. Heb het er al afgehaald en opnieuw geinstalleerd maar helpt geen f*! Gauw oplossen graag!

 9. bereso

  Dat zou ik ook graag willen weten!!!!!!!!!!!

 10. Janine Hokkelman

  Ik heb last van hetzelfde. Ik heb gezien dat er een storing is. Wat ik graag wil weten wanneer deze wordt opgelost?

Sorry, gesloten voor nieuwe reacties.