Video's kunnen niet worden afgespeeld

Als ik via een chat een video maak en verstuur, kunnen de ontvangers NOOIT die video's afspelen. Ze krijgen de melding: ''er is een fout opgetreden bij het bestand''. Het heeft ook niks met hun mobiel te maken, want de één heeft een iPhone, de andere een Sony weer een ander een iPhone. Hoe kan dit? Ligt het aan mijn Whatsapp of aan mijn mobiel?

7 reacties op “Video's kunnen niet worden afgespeeld

 1. Reyer

  Mijn tel staat in rust stand en ik zie links onderin een grijs icoontje van whatsapp wat houd dit in???

 2. Martin

  Als ik een filmpje wil bekijken op mijn nieuwe Samsung S6 en op de nieuwe telefoon van mijn vrouw een LG K10 dan krijgen we de melding dat de media file ontbreekt. Wie weet hier een oplossing voor?

 3. Martin

  Mijn probleem is dat ik op mijn nieuwe Samsung S6 en op de nieuwe telfoon van mijn vrouw een LG K10 een meklding krijg dat een media file niet op het toestel staat. Weet iemand daar een oplossing voor? Ik kan dus geen toegezonden filmpjes bekijken.

 4. Miles

  Ik heb het antwoord! Het lag aan mijn mobiel. Hij nam op in full HD, niemand kan dat afspelen als je het stuurt via whatsapp. Ik neem nu op in gewoon HD (720P). Bij mij is het probleem in ieder geval opgelost.

 5. Matthias

  Al geprobeerd te verwijderen en de nieuwste versie te installeren?

 6. Miles

  Ja ik had een SE Arc. Snap er niks van! Echt enorm irritant dit. Weet echt niemand het antwoord??

 7. Bella

  Ik heb precies hetzelfde op mijn Samsung Note. Op mijn vorige toestel (SE x10 ) kon ik dit wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *