msgstore.db.crypt

Whatsapp slaat gevoerde berichten/chats op onder 'msgstore.db.crypt' onder databases op de sdcard. als ik mijn chats normaal verwijder dan wordt 'msgstore.db.crypt' niet verwijderd in de database. betekent dit dat alle berichten hier nog instaan en kan ik deze file ook handmatig verwijderen in de database? maakt ie dan bij de eerstvolgende chat weer een nieuwe file aan?

2 reacties op “msgstore.db.crypt

  1. Patrick

    kan ik dat backupmoment uitschakelen? bij het verwijderen van msgstore… bestand zijn mijn huidge chats niet verdwenen…. deze worden blijkbaar elders bewaard?

  2. Jeroen

    Verwijderde berichten verdwijnen volgens mij ook uit het msgstore.db.crypt bestand (maar durf ik niet 100% zeker te zeggen)

    Je kunt de hele map “databases” verwijderen, maar dan ben je mogelijk ook de niet-verwijderde chats kwijt. Hoewel dat bij mij niet het geval is, dus je moet ze alsnog uit het programma verwijderen denk ik.

    Bij een nieuw gesprek wordt de map databases en het msgtstore.db.crypt opnieuw aangemaakt op het geplande backup moment. Als je niet wilt wachten op dat moment, kun je het handmatig doen door op INSTELLINGEN – MEER – RESERVEKOPIE VAN GESPREKKEN te drukken. Dan wordt de map databases direct aangemaakt met daarin het crypt bestand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *