WhatsApp Downloaden

WhatsApp Messenger is een berichtendienst tussen verschillende mobiele besturingssystemen ter vervanging van SMS. De app WhatsApp is beschikbaar voor iPhone, Android, Windows Phones en Nokia S40 telefoons.

Hieronder kun je WhatsApp downloaden voor Android, iPhoneNokia S40 en Windows Phone! Ook kun je de versies voor de computer downloaden voor Windows PC en Mac.

 

WhatsApp voor Android downloaden

WhatsApp voor iPhone downloaden

WhatsApp voor Nokia S40 downloaden

WhatsApp voor Windows Phone downloaden

WhatsApp voor Windows Phone downloaden

WhatsApp voor Windows Phone downloaden

Heb je nog geen smartphone en ben je benieuwd welke telefoons WhatsApp ondersteunen? Kijk dan bij telefoonvereisten.

Bekende aanbieders van apps (behalve iTunes en Windows Phone Marketplace) bieden meestal niet de nieuwste versie van WhatsApp aan. Dit komt doordat nieuwe releases eerst een langdurig proces van goedkeuring moeten doorlopen. Het komt zelfs voor dat je een update melding krijgt vanuit bijvoorbeeld Google Play terwijl dit alweer een verouderde versie is…

WhatsApp kan sneller releases vrijgeven via andere distributiekanalen, waaronder de links op onze website. Blijf dus up-to-date en controleer hier regelmatig of er een nieuwe update beschikbaar is!

***NB: Het kan voorkomen dat Android in Google Play een nieuwer versienummer aangeeft, dit betreft alleen een verschil in versienummer. De links op onze website zijn altijd de laatste en beste versies en bevatten reeds alle fixes en opties die via een eventueel hoger versienummer via Google Play beschikbaar zijn.***

Wil je meer weten over de kosten van WhatsApp? Is WhatsApp gratis of zijn er verborgen kosten? Lees ons artikel over de kosten van WhatsApp.

Benieuwd wat anderen vinden van WhatsApp? Check de beoordelingen van andere WhatsApp-gebruikers.


© Copyright Whatsappen.nl