Wat vind je van WhatsApp? Een aanrader voor iedereen of zijn er dingen die je niet bevallen? Deel je ervaringen met anderen!

NB Alleen beoordelingen, géén vragen. Vragen kun je hier stellen.

Klik hier en beoordeel mee!


Laat anderen weten wat je van WhatsApp vindt!
* Verplicht

Reviews SKU UPC Model

Wasrdeloos

door: Francisca

Graag oude versie terug. Status en al mijn contacten.


geluid

door: willy

voorheen kon je geluidsfragmenten door sturen, maar is nu niet meer mogelijk.
waardeloos !!!


Oude status terug!!

door: Mara

Sind w'app geupdate is, frustreerd de app mij en andere enorm. De biografie was onwijs handig om in te zetten dat je bijv. een week niet bereikbaar bent. Of voor mij en mijn zakelijke collega's te laten weten of je wel/niet beschikbaar bent voor cliënten. Als we met zijn alle alsnog de oude biografie/status terug kunnen krijgen, zou whatsapp weer een paar plusjes meer krijgen!! Dit is geen app meer voor de volwassene!


status terug!

door: willem

De oude statussen moeten terugkomen, die waren veel leuker en dit is gejat van snapchat/instagram. Erge tegenvaller dit, ik hoop dat de oude statussen terugkomen.


Nieuwe status

door: Deth

Graag de oude statussen terug, dit wil ik niet!!!


rommel update

door: Gerald

Laatste update 28/2/2017 is een totaal ongewenste. Volgens mij moet je goede dingen niet veranderen, snel weer terug naar de oude situatie. Rommelig en onnodig voor een berichten app.


mijn mening vind ik

door: niels

ik vind whatsapp een leuke app
maar ik ben al mijn concakten kwijt ik en denkt dat door de update komt alleen mijn oom die staat er nog in ik heb pas de tweede contact erin gezet raar hoe kan dat zo iets gebeuren


uitval na update?

door: R.Homberg

Sinds kort valt Whatsapp steeds uit op mijn Huawei P9 lite. Ik moet de app dus steeds weer aktiveren. Ook de communicatie naar mijn pc is daardoor elke keer verbroken. Ligt dat aan de app of is er een instelling in mijn toestel veranderd?


prut

door: Vera

de nieuwe statussen ( met fotos ) is erg van snapchat en instagram gejat en het is prut, de oude statussen waren veel beter -_-


status terug

door: luca

Ik wil de oude status terug dit is echt troep dat ze nu ook snapchat gaan na apen


slechte update

door: paul

na nieuwste update mijn contacten nergens visueel terug te vinden.
totaal onoverzichtelijk, geen profielen meer zichtbaar in een contact lijst.
icoon contact personen verwijderd voor nu hebben telefoon functie met ook nog eens directe bel functie.
terug draaien graag.
profiel foto delen was al een functie die aanwezig was.
mijn **stemming** NU verward en teleurgesteld.


Waardeloos

door: Eri

Waar zijn mijn contacten? Is dit met bewust gedaan of tijdelijk met een virus meegeleverd sinds de updat doet mn telefoon ook raar. Slecht hoor als deze update zo blijft verwijder ik whatsapp en ga ik lekker trug naar goeie oude sms


mijn eigen mening vind ik

door: Niels

ik vind whatsapp fijne app maar als een update krijg
dan vallen sommige contacten bij mij weg dat ik vind raar alleen mijn oom die staat er nog in toevallig raar hoe kan zo iets gebeuren


Waardeloze update

door: Helena de Rooije

Bah wat n waardeloze update....waar zijn de normale statussen gebleven? Niemand plaatst updates want niemand wil Snapchat op whatsapp...zet de originele statussen Please heel snel terug of maak er n combi van zodat mensen nog wat te kiezen hebben....

Enige plus vind ik dat je kan aanvinken wie je status ziet, zodat je iets kan delen met n select groepje zonder iedereen alles aan de neus te hangen.


Update

door: Beyza

Slechte update ever niet alles hoeft op snap chat te lijken als ik jullie was zou ik maar snel terug gaan want iedereen in mijn omgeving begint whatsapp te verwijderen heel waardeloos dit


Update

door: Anoniem

Ik vind de nieuwe update helamaal niets. Overweeg t te verwijderen


Whatsheppend

door: Marjan

Wat is dit nu weer????? Als ik graag instagram wil gebruiken download ik die app wel! WhatsApp wat geweldig nu een magere 3 voor mij! Ben het eens met de suggestie "met zijn alle verlaten die hap" als het niet wordt teruggedraaid.

En dan die opmerking van de nieuwe CEO "het is gewoon even wennen" ik zou zeggen een er maar aan dat WhatsApp zo kapot gaat!


Boos

door: Raffaella

Heeel iritand deze nieuwe functie ????? Snel het oude weer terug


wannabe snapchat

door: Ilja

Wat een onzin, alles begint op snapchat te lijken. Houw dit apart. kan niet eens een gewone status zetten! Niet iedereen maakt elke dag een foto, iedereen kan gwn je foto zien wat jou nummer heeft! Belachelijk misschien wil je dit helemaal niet! Beetje privacy schending


Wat een k*t update

door: Anoniem

Door die nieuwe update kan je niet eens je normale status laten staan maar moet je telkens om 24 uur een nieuwe neerzetten die gelijk ook iedereen kan zien. Hallo het is whatsapp geen snapchat of Instagram ofzo. Ook kan je je contacten niet meer normaal zien. Hou het gewoon zoals eerst dat vinden de meeste veel fijner en leuker. Alsjeblieft verander het terug naar de eerdere versie.


Drama

door: Dbdb

Wat een slecht update. Al mijn contacten via een snelle route weg!
Snel terug draaien


Een *****zooi

door: Sander

Troepapp! Het was eerst goed en jullie meoten altijd alles na apen


Super slecht

door: Laila

Na deze update haat ik whatts app. Het beste is het terugdraaien hoe het eerst was want dit is zo slecht
Het ja maar dat ik vrplicht was rating aan te klikken anders had ik niks aangeklikt


Whatsapp

door: Mel

Ik vind het een 0 waard. Status had gewoon moeten blijven en er moet weer een kopje bij met contacten, waardoor je gewoon makkelijk naar je contacten kunt kijken en makkelijk naar iedereens status. Het was mooi overzichtelijk. Dit slaat echt nergens op


Oude status terug AUB!

door: Emma

Sinds de laatste update is de app verpest. Net snapchat 2.0 graag de oude status terug! Veel mensen zijn hier ontevreden over. Gebruik van whatapp is nu niet meer wat het was heel jammer dat ze perse andere apps na moeten gaan doen. Nu is de uniekheid van de app verdween. Ben hier erg teleurgesteld over en eigenlijk ook boos.


k* update

door: kees.k

vind der niks aan k vind dat whatsapp je in die keuzen vrij moet laten!!


Cool

door: Stefanie

Ik vind whatsapp heel makkelijk ook voor de kinderen van nu is het erg makkelijk je kan gwn ff
Een foto sturen ook als je op vakantie ben


Grote emoij

door: Streamteam

Hallo allemaal,
Allereerst even een complimentje, whatsapp is echt een top app. Wat moet de mensheid tegenwoordig nog zonder deze online communicatie. Er is helaas een vervelend dingetje bij de laatste update. Eerst was alleen het hartjes emoij groot wanneer je deze stuurde, maar nu is dat opeens bij elke emoij. Wat heeft dit voor een toegevoegde waarde? Ben je gezellig aan het kletsen vliegt er opeens zo een mega emoij voorbij. Ik zou het erg op prijs stellen als dit werd aangepast.
Groetjes streamteam
Ps zonder deze update had ik hem dan ook 5 sterren gegeven, het heeft helaas een hele ster gekost..


mijn mening

door: anno

ik vind whatsapp een fijne app maar ik hoorde dat hij op sommige mobieltjes crashte en dat vnd ik raar ook mis ik de smiley van een poppetje met hartjes ogen een meisje ofzo


Smileys

door: Joris

Goede app! Alleen wel heel storend dat er veel fruit smileys zijn, maar niet 1 van een kiwi. Het lekkerste fruit is vergeten!


5 Sterren

door: Erasmo

Makkelijk te gebruiken en erg handig om foto's te delen!


al die updates

door: Charlotte

Het is heel storend dat ik constant nieuwe updates moet downloaden voor whatsapp. Mijn mobiel trekt dat niet, maar wil niet constant een nieuwe mobiel hoeven kopen voor elke onzinnige update van whatsapp. Laat de oude versie gewoon draaien!


Er mist maar 1 ding

door: Manfred

Er mist echt maar 1 ding aan whatsapp, voor de rest is het een geweldige app die ik niet kan missen. het gene wat mist is de emoticon van een egel. ik wil echt heel graag een emoticon van een egel.


Open app

door: Ok

Mijn whattsapp opent niet meer dus dit is slecht. Niks doet het. ?


Heel traag na nieuwe update

door: Sharel

Ik heb gisteren (07-10-2015) de nieuwe update van whatsapp gedownload en nu is whatsapp ZEER traag


Bellen en dan oproep niet kunnen stoppen

door: René

Wat een verschrikking is die belfunctie van whatsapp! Wil je rustig appen en dan ineens bel je die persoon. Annuleren of gesprek beëindigen lukt ook niet meer tot diegene opneemt! Lekker dan als je dus even wilt appen! Heel irritant. Overweeg die hele whatsapp eraf te gooien. Hoop dat het snel verandert of dat andere aanbieders een vergelijkbaar medium bieden ZONDER die irritante niet functionerende belfunctie! Moet toch x&%$ een oproep kunnen annuleren!!!!!!!!!!!


Irritante updates

door: SV

Op zich fijne app alleen de updates zijn zwaar irritant te noemen. Telkens verandert er iets en vaak niet ten goede. Nu ook weer, bepaalde smileys/emotions hebben ineens een vreemde kleur, bepaald niet mooi en bij de vorige update kreeg ik ineens problemen met het scherm. Never change a winning team..


slecht! duurt lang!

door: ik ben het

Gewoon uit slecht! Met mijn Windows telefoon duurt het uren voordat een bericht word afgeleverd en moest een belangrijk appje sturen want bellen en sms ging niet, jammergenoeg is er nu iets ernstigs gebeurt!!!!!!!!!!


Missende smiley

door: Sjors

Whatsapp is echt super chill enzo, maar leg een x uit. Hoezo zijn er smileys van voetballen, tennisballen, basketballen, smileys voor surfen, snowboarden, vissen en kanoën. Maar er is geen smiley voor judo, hoe leuk zou het zijn als je een emoticon van een judopak ofzo had? Ik hoop dat er na de hand van mijn review over word gedacht.


Stabiele app

door: Ali

Weinig storingen tegenwoordig!


dure telefoontjes

door: teleurgestelde

Jammer, plotseling word ik geconfronteerd met het zgn. gratis whasapp bellen en ook even plotseling word ik geconfronteerd met een torenhoge rekening voor internet. Whatsapp bellen vraagt blijkbaar veel MB. Iets om nog eens goed uit te zoeken....! Zijn er meer klachten?


Bellen werkt slecht!!!

door: Miriam

Leuk hoor dat je via whatsapp ook kunt bellen, maar ik bel steeds mensen per ongeluk!!! Als je op dat telefoontje klikt, bel je onmiddellijk die persoon op! Niet een tussenschermpje of iets dergelijks.... Het is ZO makkelijk om mensen per ongeluk te bellen zo, het is me al minstens tien keer gebeurd! En als ik mensen bel, doet het rode ophang-knopje helemaal niks, dus ik moet steeds wachten tot diegene heeft opgenomen, zwaaaaar frustrerend........


...

door: mij

Telegram is veeeeeeeeeeeeeeeeeel beter en mooier


Belt niet

door: peter

Kan geen (android) contact personen die whatsapp hebben bellen. Blij gemaakt met een dooie mus.


erg irritant

door: angelina

heb nooit last gehad van whatsapp tot nu met die nieuwe update
heb vaste nrs in mijn telefoon staan maar kan die niet verwijderen uit de lijst uitnodigen erg irritant
hoe krijg ik dat verwijderd


Bellen werkt goed

door: Mariska

Helemaal super werkt dat bellen! Vandaag opeens de nieuwe functie erbij. Blij blij blij! M\'n belbundel kan verder omlaag :)


Beetje saai maar goed

door: Nabil

Weinig extra mogelijkheden, maar doet wat het moet doen


PC versie biedt uitkomst

door: Leen

Nu whatsapp met whatsapp web ook op PC is te gebruiken krijgt de app van mij vijf sterren. Hopelijk blijft whatsapp wel reclamevrij


de blauwe vinkjes

door: dagmar

Ik had ook altijd mijn laatst gezien uitstaan, maar nu door die blauwe vinkjes heeft dat ook geen nut meer. Je kunt die blauwe vinkjes niet uitzetten. Ik vind dat ik zelf mag beslissen of iemand ziet of ik het gelezen heb of niet, dat hoeft Whatsapp niet voor mij te doen! verder ben ik tevreden over Whatsapp!


update

door: melissa

Ik ben altijd tevreden geweest met Whatsapp maar de nieuwe update vind ik vervelend. Ik heb de functie uitgeschakeld dat mensen zien hoelaat ik online ben. Nu met de blauwe vinkjes en info knop zien ze alsnog dati k het heb gelezen. Too much to ask for privacy, jammer.


2.8 5.0 123 123 Graag oude versie terug. Status en al mijn contacten. Reviews
Page:
123