Reviews

Wat vind je van WhatsApp? Een aanrader voor iedereen of zijn er dingen die je niet bevallen? Deel je ervaringen met anderen!

Sorry, het is niet langer mogelijk om op deze pagina nieuwe beoordelingen te plaatsen.

SKU UPC Model

Whatsapp slechtste chat app van 2017

by Anoniem

Whatsapp is in 2017 afgedaald tot het slechte wat er te krijgen is buiten de vreselijke Facebook familie.

Mijn 2018 wensen:

Contact tab terug, touch-id, dark mode, kleinere en snellere app en mogelijkheid om dat slappe kopie van Snapchat uit te schakelen.


Don't fix it if it ain't broken

by Froukje

Zoals de meesten ben ik verschrikkelijk ontevreden na de nieuwe updates. ''Status'' is een slap aftreksel van snapchat, de contactenlijst is weg en als klap op de vuurpijl de spuuglelijke nieuwe emoji's. Dat laatste zit mij misschien nog het meeste dwars, welke kneus in het Whatsapp hoofdkantoor heeft deze nieuwe emoji's goedgekeurd!?

Dit is echt geen kwestie van wennen, de app is gewoon duidelijk erop achteruit gegaan. Luister naar je klanten en breng het oude Whatsapp terug!


slecht

by piet

veel meer kwijt schaf die rommel maar af of maak iets goeds zeer slecht geluid met telefoon


Kan het nog slechter?

by Anoniem

Wat een slechte App sinds Status update. De slechte invloed van Facebook is wel zichtbaar. :( Hoe een bedrijf zichzelf kapot maakt..... Waarom de contacten tab weghalen, hoe kun je iets makkelijks onnodig moeilijk maken.


Top

by Sanny

Vaak slechte bel verbinding gehad maar net ruim een hakf uur heerlijk met mijn beste vriendin in Schotland gesproken. Thx what's app!


Contacten tab

by Reactie

Mis de contacten tab. Zie deze graag terug.


Contacten

by Cas0101

Ik haat Whatsapp sinds Status update. Ik wil graag mijn contacten tab terug. Weg met status en die camera!!


Whatsapp status

by Gebruiker

Na status update een ramp. Ik wil mijn contacten tab terug. Weg met die snapchat onzin!


Wasrdeloos

by Francisca

Graag oude versie terug. Status en al mijn contacten.


geluid

by willy

voorheen kon je geluidsfragmenten door sturen, maar is nu niet meer mogelijk.
waardeloos !!!


Oude status terug!!

by Mara

Sind w'app geupdate is, frustreerd de app mij en andere enorm. De biografie was onwijs handig om in te zetten dat je bijv. een week niet bereikbaar bent. Of voor mij en mijn zakelijke collega's te laten weten of je wel/niet beschikbaar bent voor cliënten. Als we met zijn alle alsnog de oude biografie/status terug kunnen krijgen, zou whatsapp weer een paar plusjes meer krijgen!! Dit is geen app meer voor de volwassene!


status terug!

by willem

De oude statussen moeten terugkomen, die waren veel leuker en dit is gejat van snapchat/instagram. Erge tegenvaller dit, ik hoop dat de oude statussen terugkomen.


Nieuwe status

by Deth

Graag de oude statussen terug, dit wil ik niet!!!


rommel update

by Gerald

Laatste update 28/2/2017 is een totaal ongewenste. Volgens mij moet je goede dingen niet veranderen, snel weer terug naar de oude situatie. Rommelig en onnodig voor een berichten app.


mijn mening vind ik

by niels

ik vind whatsapp een leuke app
maar ik ben al mijn concakten kwijt ik en denkt dat door de update komt alleen mijn oom die staat er nog in ik heb pas de tweede contact erin gezet raar hoe kan dat zo iets gebeuren


uitval na update?

by R.Homberg

Sinds kort valt Whatsapp steeds uit op mijn Huawei P9 lite. Ik moet de app dus steeds weer aktiveren. Ook de communicatie naar mijn pc is daardoor elke keer verbroken. Ligt dat aan de app of is er een instelling in mijn toestel veranderd?


prut

by Vera

de nieuwe statussen ( met fotos ) is erg van snapchat en instagram gejat en het is prut, de oude statussen waren veel beter -_-


status terug

by luca

Ik wil de oude status terug dit is echt troep dat ze nu ook snapchat gaan na apen


slechte update

by paul

na nieuwste update mijn contacten nergens visueel terug te vinden.
totaal onoverzichtelijk, geen profielen meer zichtbaar in een contact lijst.
icoon contact personen verwijderd voor nu hebben telefoon functie met ook nog eens directe bel functie.
terug draaien graag.
profiel foto delen was al een functie die aanwezig was.
mijn **stemming** NU verward en teleurgesteld.


Waardeloos

by Eri

Waar zijn mijn contacten? Is dit met bewust gedaan of tijdelijk met een virus meegeleverd sinds de updat doet mn telefoon ook raar. Slecht hoor als deze update zo blijft verwijder ik whatsapp en ga ik lekker trug naar goeie oude sms


mijn eigen mening vind ik

by Niels

ik vind whatsapp fijne app maar als een update krijg
dan vallen sommige contacten bij mij weg dat ik vind raar alleen mijn oom die staat er nog in toevallig raar hoe kan zo iets gebeuren


Waardeloze update

by Helena de Rooije

Bah wat n waardeloze update....waar zijn de normale statussen gebleven? Niemand plaatst updates want niemand wil Snapchat op whatsapp...zet de originele statussen Please heel snel terug of maak er n combi van zodat mensen nog wat te kiezen hebben....

Enige plus vind ik dat je kan aanvinken wie je status ziet, zodat je iets kan delen met n select groepje zonder iedereen alles aan de neus te hangen.


Update

by Beyza

Slechte update ever niet alles hoeft op snap chat te lijken als ik jullie was zou ik maar snel terug gaan want iedereen in mijn omgeving begint whatsapp te verwijderen heel waardeloos dit


Update

by Anoniem

Ik vind de nieuwe update helamaal niets. Overweeg t te verwijderen


Whatsheppend

by Marjan

Wat is dit nu weer????? Als ik graag instagram wil gebruiken download ik die app wel! WhatsApp wat geweldig nu een magere 3 voor mij! Ben het eens met de suggestie "met zijn alle verlaten die hap" als het niet wordt teruggedraaid.

En dan die opmerking van de nieuwe CEO "het is gewoon even wennen" ik zou zeggen een er maar aan dat WhatsApp zo kapot gaat!


Boos

by Raffaella

Heeel iritand deze nieuwe functie ????? Snel het oude weer terug


wannabe snapchat

by Ilja

Wat een onzin, alles begint op snapchat te lijken. Houw dit apart. kan niet eens een gewone status zetten! Niet iedereen maakt elke dag een foto, iedereen kan gwn je foto zien wat jou nummer heeft! Belachelijk misschien wil je dit helemaal niet! Beetje privacy schending


Wat een k*t update

by Anoniem

Door die nieuwe update kan je niet eens je normale status laten staan maar moet je telkens om 24 uur een nieuwe neerzetten die gelijk ook iedereen kan zien. Hallo het is whatsapp geen snapchat of Instagram ofzo. Ook kan je je contacten niet meer normaal zien. Hou het gewoon zoals eerst dat vinden de meeste veel fijner en leuker. Alsjeblieft verander het terug naar de eerdere versie.


Drama

by Dbdb

Wat een slecht update. Al mijn contacten via een snelle route weg!
Snel terug draaien


Een *****zooi

by Sander

Troepapp! Het was eerst goed en jullie meoten altijd alles na apen


Super slecht

by Laila

Na deze update haat ik whatts app. Het beste is het terugdraaien hoe het eerst was want dit is zo slecht
Het ja maar dat ik vrplicht was rating aan te klikken anders had ik niks aangeklikt


Whatsapp

by Mel

Ik vind het een 0 waard. Status had gewoon moeten blijven en er moet weer een kopje bij met contacten, waardoor je gewoon makkelijk naar je contacten kunt kijken en makkelijk naar iedereens status. Het was mooi overzichtelijk. Dit slaat echt nergens op


Oude status terug AUB!

by Emma

Sinds de laatste update is de app verpest. Net snapchat 2.0 graag de oude status terug! Veel mensen zijn hier ontevreden over. Gebruik van whatapp is nu niet meer wat het was heel jammer dat ze perse andere apps na moeten gaan doen. Nu is de uniekheid van de app verdween. Ben hier erg teleurgesteld over en eigenlijk ook boos.


k* update

by kees.k

vind der niks aan k vind dat whatsapp je in die keuzen vrij moet laten!!


Cool

by Stefanie

Ik vind whatsapp heel makkelijk ook voor de kinderen van nu is het erg makkelijk je kan gwn ff
Een foto sturen ook als je op vakantie ben


Grote emoij

by Streamteam

Hallo allemaal,
Allereerst even een complimentje, whatsapp is echt een top app. Wat moet de mensheid tegenwoordig nog zonder deze online communicatie. Er is helaas een vervelend dingetje bij de laatste update. Eerst was alleen het hartjes emoij groot wanneer je deze stuurde, maar nu is dat opeens bij elke emoij. Wat heeft dit voor een toegevoegde waarde? Ben je gezellig aan het kletsen vliegt er opeens zo een mega emoij voorbij. Ik zou het erg op prijs stellen als dit werd aangepast.
Groetjes streamteam
Ps zonder deze update had ik hem dan ook 5 sterren gegeven, het heeft helaas een hele ster gekost..


mijn mening

by anno

ik vind whatsapp een fijne app maar ik hoorde dat hij op sommige mobieltjes crashte en dat vnd ik raar ook mis ik de smiley van een poppetje met hartjes ogen een meisje ofzo


Smileys

by Joris

Goede app! Alleen wel heel storend dat er veel fruit smileys zijn, maar niet 1 van een kiwi. Het lekkerste fruit is vergeten!


5 Sterren

by Erasmo

Makkelijk te gebruiken en erg handig om foto's te delen!


al die updates

by Charlotte

Het is heel storend dat ik constant nieuwe updates moet downloaden voor whatsapp. Mijn mobiel trekt dat niet, maar wil niet constant een nieuwe mobiel hoeven kopen voor elke onzinnige update van whatsapp. Laat de oude versie gewoon draaien!


Er mist maar 1 ding

by Manfred

Er mist echt maar 1 ding aan whatsapp, voor de rest is het een geweldige app die ik niet kan missen. het gene wat mist is de emoticon van een egel. ik wil echt heel graag een emoticon van een egel.


Open app

by Ok

Mijn whattsapp opent niet meer dus dit is slecht. Niks doet het. ?


Heel traag na nieuwe update

by Sharel

Ik heb gisteren (07-10-2015) de nieuwe update van whatsapp gedownload en nu is whatsapp ZEER traag


Bellen en dan oproep niet kunnen stoppen

by René

Wat een verschrikking is die belfunctie van whatsapp! Wil je rustig appen en dan ineens bel je die persoon. Annuleren of gesprek beëindigen lukt ook niet meer tot diegene opneemt! Lekker dan als je dus even wilt appen! Heel irritant. Overweeg die hele whatsapp eraf te gooien. Hoop dat het snel verandert of dat andere aanbieders een vergelijkbaar medium bieden ZONDER die irritante niet functionerende belfunctie! Moet toch x&%$ een oproep kunnen annuleren!!!!!!!!!!!


Irritante updates

by SV

Op zich fijne app alleen de updates zijn zwaar irritant te noemen. Telkens verandert er iets en vaak niet ten goede. Nu ook weer, bepaalde smileys/emotions hebben ineens een vreemde kleur, bepaald niet mooi en bij de vorige update kreeg ik ineens problemen met het scherm. Never change a winning team..


slecht! duurt lang!

by ik ben het

Gewoon uit slecht! Met mijn Windows telefoon duurt het uren voordat een bericht word afgeleverd en moest een belangrijk appje sturen want bellen en sms ging niet, jammergenoeg is er nu iets ernstigs gebeurt!!!!!!!!!!


Missende smiley

by Sjors

Whatsapp is echt super chill enzo, maar leg een x uit. Hoezo zijn er smileys van voetballen, tennisballen, basketballen, smileys voor surfen, snowboarden, vissen en kanoën. Maar er is geen smiley voor judo, hoe leuk zou het zijn als je een emoticon van een judopak ofzo had? Ik hoop dat er na de hand van mijn review over word gedacht.


Stabiele app

by Ali

Weinig storingen tegenwoordig!


dure telefoontjes

by teleurgestelde

Jammer, plotseling word ik geconfronteerd met het zgn. gratis whasapp bellen en ook even plotseling word ik geconfronteerd met een torenhoge rekening voor internet. Whatsapp bellen vraagt blijkbaar veel MB. Iets om nog eens goed uit te zoeken....! Zijn er meer klachten?


Bellen werkt slecht!!!

by Miriam

Leuk hoor dat je via whatsapp ook kunt bellen, maar ik bel steeds mensen per ongeluk!!! Als je op dat telefoontje klikt, bel je onmiddellijk die persoon op! Niet een tussenschermpje of iets dergelijks.... Het is ZO makkelijk om mensen per ongeluk te bellen zo, het is me al minstens tien keer gebeurd! En als ik mensen bel, doet het rode ophang-knopje helemaal niks, dus ik moet steeds wachten tot diegene heeft opgenomen, zwaaaaar frustrerend........


...

by mij

Telegram is veeeeeeeeeeeeeeeeeel beter en mooier


Belt niet

by peter

Kan geen (android) contact personen die whatsapp hebben bellen. Blij gemaakt met een dooie mus.


erg irritant

by angelina

heb nooit last gehad van whatsapp tot nu met die nieuwe update
heb vaste nrs in mijn telefoon staan maar kan die niet verwijderen uit de lijst uitnodigen erg irritant
hoe krijg ik dat verwijderd


Bellen werkt goed

by Mariska

Helemaal super werkt dat bellen! Vandaag opeens de nieuwe functie erbij. Blij blij blij! M\'n belbundel kan verder omlaag :)


Beetje saai maar goed

by Nabil

Weinig extra mogelijkheden, maar doet wat het moet doen


PC versie biedt uitkomst

by Leen

Nu whatsapp met whatsapp web ook op PC is te gebruiken krijgt de app van mij vijf sterren. Hopelijk blijft whatsapp wel reclamevrij


de blauwe vinkjes

by dagmar

Ik had ook altijd mijn laatst gezien uitstaan, maar nu door die blauwe vinkjes heeft dat ook geen nut meer. Je kunt die blauwe vinkjes niet uitzetten. Ik vind dat ik zelf mag beslissen of iemand ziet of ik het gelezen heb of niet, dat hoeft Whatsapp niet voor mij te doen! verder ben ik tevreden over Whatsapp!


update

by melissa

Ik ben altijd tevreden geweest met Whatsapp maar de nieuwe update vind ik vervelend. Ik heb de functie uitgeschakeld dat mensen zien hoelaat ik online ben. Nu met de blauwe vinkjes en info knop zien ze alsnog dati k het heb gelezen. Too much to ask for privacy, jammer.


Beetje groot lettertype..

by Yvonne

Damn... Dat lettertype is echt veelste groot, erger me er echt aan.!


Lettertype Grootte

by Denise

Graag grootte lettertype weer aan kunnen passen,
zijn nu wel enorm grote letters!


Ontbrekende functie

by Bibi

Fijn programma hè zou alleen de mogelijkheid moeten hebben een beticht op ongelezen te zetten dat mis ik vaak


Visueel niet voor iedereen handig

by Marga

Graag zou ik, en met mij veel mensen met een visuele beperking, de mogelijkheid hebben om bij whatts app een zwarte ondergrond te hebben met witte letters. Ook de grijze tekstbalk is niet handig voor mensen zoals ik. Verder een prima app.


Online status vrienden

by Marielle

Doordat je kunt zien wanneer je vrienden voor t laatst online zijn geweest ontstaat heel erg veel frustratie. Ik zou deze status aanpassen aan een datum en geen tijdstip. Hopelijk zijn jullie het met me eens.


laatst gezien onzichtbaar

by mijn naam

Ik vind het prima dat je nu het laatst gezien uit kan schakelen, maar ik vind dat mensen die dat uitschakelen dan ook de laatst gezien status niet bij anderen moeten kunnen zien!!


gehackt

by hans

ook voor mij gelt dat mijn nummer gehackt is.
en wat dan. hoe los ik dit op??


whatsapp: google onder de messengers

by Boris

WhatsApp is de beste messenger tot nu toe. Ik heb er al meerdere geprobeerd, maar de simpelheid en functionaliteit is de beste.

Weinig extra's, maar doet wat het moet doen. Net als het succes van Google als zoekmachine.

Top dus :)


jammer

by eef

Jammer dat het zo makkelijk te hacken is.. mijne is gehackt....


mist opties bij Windows 8

by Sanne

Ik vind whats app ideaal altijd perfect gewerkt op mijn iPhone nu gebruik ik Windows Phone en daar mis ik het menu instellingen en profiel geen idee hoe ik nu mijn profiel plaatje kan wijzigen en ook kan ik die van andere niet groot bekijken jammer, maar de basis werkt goed


tegenvaller

by Paul

Het idee is geweldig maar de uitvoering laat sterk te wensen over. Berichten komen wel op de server maar afleveren bij ander duurt uren. Ook berichten naar mij doen er vaak zeer lang over. Nergens iets te vinden over problemen in netwerk of over oplossingen.


slecht

by sjaak

Ik vind whatsapp slecht omdat het veel geheugen inneemt en de spam nauwelijks aan kan


fijn

by tamara

Ik vind whatsapp heel fijn, alleen zou ik wat meer emoticons willen hebben. Zoals producten, nutella pasta lijkt me een leuke!


geluiden

by Iris

Whatsapp zelf is super fijn! Jammer dat bij de Iphone, in tegenstelling tot mijn oude blackberry, je alleen kunt kiezen uit een paar meldingstonen, die erg irritant zijn. Ik kan niet het geluid van deze meldingen zachter zetten dan mijn beltoon, waardoor de plingel \'glas\', de minst vervelende, door het hele huis te horen is. Of door het hele restaurant...
Graag zou ik hier wat meer variatie in zien.


jammer

by anoniem

Ik vindt whatsapp prettig voor vrienden en kennissen. Maar ik zou het prettig vinden als ik collegas en werk er niet in heb staan. Blijkbaar kan dit alleen om de personen definitief uit me contacten te houden en dat wil ik ook weer niet. Vindt ik erg jammer. Prive en zaken graag gescheiden wil houden. Mvg


WhatsApp WasLeuk

by Ronny

WhatsApp WasLeuk, zie rating Robert en Mariska, ik zie alleen de klachten maar nergens een oplossing, balen


berichten meerdere malen ontvangen

by Robert

Ik krijg sinds een aantal weken alle ontvangen berichten meerdere malen binnen een paar uur tijd, begint erg irritant te worden, zelfs zo erg, dat ik overweeg om whatsapp te verwijderen!


Het was geweldig

by Eva

Het was geweldig, totdat er een nieuwe update kwam waar mijn mobieltje niet compatibel voor is. Bye bye Whatsapp... Ik ga je missen.


pffff

by Marika

Al anderhalf jaar gebruik ik whatsapp op mijn Nokia 710 met windows phone. Tot vorige maand weinig tot geen problemen en nu... om te janken... Berichten lijken niet afgeleverd te worden, middenin de nacht ontvang ik spookberichten of berichten worden pas na uren afgeleverd. Update? Wanneer?


Slecht

by Barry

WhatsApp is zo slecht op mijn Nokia Lumia 920, het is echt om te huilen. Waarom ondersteunt WhatsApp het Windows Phone-platform zo slecht? Schandalig gewoon. Ik heb net Kik Messenger gedownload, dat werkt een stuk beter en alles werkt wel gewoon.


berichten inplannen

by Ali Gunes

Is prima tool, alleen het moet ook mogelijk kunnen zijn om berichten in te plannen en om ze later automatisch te kunnen verzenden...


Is goed maar betalen kan beter

by Wilco

Whatsapp is een leuke en goeie app maar het betalen moet met creditcard en kan niet via ideal dit vind ik echt niet kunnen.


Whatsapp

by Sjana

Leuke app, vooral omdat het nu nog is, en ik vind dat dat zo moet blijven. Je betaald al genoeg voor internet Ik hoop dat dit er bij de volgende update bij opzit, want veel mensen willen dit graag, bekijk jullie topics maar.
Voor de rest is het een leuke app, die bij mij nog nooit is vast gelopen, super!


Kan beter..

by Ika

Op zich een hele fijne app, alleen op de windows phone is het de laatste week tergend langzaam of je krijg een geluid dat je een bericht binnen hebt en dan blijk je die al uren geleden ontvangen, gelezen en beantwoord te hebben. Of je krijgt een piepje en dan kijk je en blijkt het een uur geleden al verstuurd te zijn. Hopelijk komt er snel een update, want ik neigde al naar twee punten in plaats van drie...


auto download

by Jesse

Inmiddels kun je het auto download in de recensies hieronder weer uitschakelen. Voor mij nu 5 sterren


Auto Download

by Sjors

Super onhandig dat het er af is.
Krijg elke onnodige afbeelding of iets wat er verstuurd word binnen.
1. mijn telfoon is snel vol
2. Heb onzin er op staan van groepsgesprekken die ik niet hoef


auto download

by Papa

Wat een onzin om het handmatig downloaden van afbeeldingen niet meer mogelijk te maken. Binnen de kortste keren staat mijn telefoon vol met foto's die ik helemaal niet wil hebben, maar die ik doorgestuurd krijg. Waarom steeds meer opties verwijderen? Da's toch de omgekeerde wereld?


Super

by Guusje

Had W-app op mijn Nokia Asha 302, maar sinds ik nieuwe software had gekregen omdat mijn batterij snel leeg liep, kan ik W-App niet meer installeren. Echt balen :( Hij zegt dan packet gegevens niet beschikbaar en inbel mislukt. Al 2 keer opgestuurd. Is de nieuwe Nokia met speciale Wapp knop misschien een optie? Die Nokia 210 van € 69? Of kan ik beter helemaal geen Nokia meer nemen? Tips?? Groetjes Guusje


te gek

by Marleen Moonen

Ik vind het een heel goed media, eindelijk waar je niks voor hoeft te betalen, tot nu toe...Het is makkelijk en snel, en kan goed aangeven met een audio boodschap, is goed voor mensen die niet goed Nederlands kan opschrijven. Alleen na de nieuwe updates kan ik géén audio boodschap berichtjes meer ontvangen. Dan staat er probeer het laten opnieuw, maar niks lukt dan meer. Graag hoop ik op een oplossing.


goede app maar groenen vinkjes moeten terug

by herman

Whats App is zeer goed alleen na de laatste update zijn ook de groenen vinkjes verdwenen en zijn nu grijs dit is moeilijk te zien dus aub groene vinkjes terug . en 89 euro cent per jaar is gratis .


geen led signaal s3 bij gemiste berichten

by bennie

sinds laatste update werken op veel of alle galaxy S3 de led indikator niet meer bij gemiste berichten want zo kon je zien of je een whatsapp beticht had, letters typbalk zijn slechter te zien. geen vooruitgang deze update. gaat zo wel slechter met whatsapp ook omdat er veel gratis alternativen zijn.


creditcard

by Al

Goeie app maar na een jaar kost het €0,99. Geen geld natuurlijk maar betaling kan alleen per creditcard. En wat als je die niet hebt??


Windows phone

by Diana Eekhuis

Whatsapp, tsja het is een ontzettend fijne app, gratis smsen. Ik heb sinds 3 weken een Windows Phone en daar zitten nog wat schoonheidsfoutjes in. Als ik een afbeelding wil sturen, dan wijst ie me terug naar het album scherm. dus eigenlijk, kan ik nooit afbeeldingen sturen. Ik kan ze wel ontvangen. Hopen op een goede update voor Windows 8 over een paar weken! :)


weinig storingen

by Luc

Top app nu er vrijwel nog storingen zijn geweest sinds december! Als WhatsApp dit volhoudt is het enige minpunt verdwenen.

@varkentje19: 0, 99 dollar per jaar, staat ook bij je instellingen en dan account info


gemeen, maar wel de waarheid?

by varkentje19

veel mensen zeggen dat whatssapp geld gaat kosten!?
maar is dat wel zo?
het gaat dan om (0,99) cent..
maar ik weet niet of het dan gaat om per maand of per week of per jaar..


Auto Download??

by kevin

Een goede app, ben alleen zeer ontevreden over het verwijderen van de optie "Automatisch afbeeldingen downloaden". Waarom zou je dat eruit halen? Heel irritant als je in grote groepsgesprekken zit waar nogal is wat voor verstuurd.


Doet het niet meer

by Iphone 3 Fan

Belachelijk dat whats app niet meer werkt op een IPhone 3. Echt waardeloos van Apple. Volgend jaar werk whats app niet mee oo een IPhone 4. Zo wordt iedereen die mee wel doen gedwongen nieuwe en duurdere toestel aan te schaffen.
Ik stop er mee!


storing

by jannie

Waarom doet whatsapp het nog steeds niet ? ? ?
Verder een goede app.


online

by ruben

whatsapp is super goed
maar allen wel gek dat er bij mij staat dat iemand online is maar de berichten komen niet aan


Super!

by Cakejuuuh_x

Ik vind W'app echt een super app. Chatten met vriendinnen en als je een vraag over huiswerk hebt kun je die gelijk stellen en het is gratis! Ik vind het véél fijner dan Messenger of SMS. Wel het error: status probleem gehad maar na verwijderen en nieuw installeren helemaal opgelost!


voice messaging

by Nick

Whatsupp is genius! Rekeningen zijn lager en naast kleine storinkjes nooit een probleem, maar kan natuurlijk ook aan internet verbinding liggen.

Ik gebruik ook de Chinese Weixin/We chat variant, en deze is makkelijker in het gebruik van voice messages sturen. Simpelweg spatie balkje ingedrukt houden en spreken, dan verzendt ie automatisch. Zeer makkelijk en bespaart een hoop typen. Bij whatsapp vindt ik audio messages versturen nogal omslachtig, klik klik klik opnemen, stoppen, verzenden wachten. Duurt allemaal te lang... zou de wechat voice messaging optie ook graag bij whatsapp zien...

We chat gebruikt ook de funcite van 'look around', waarbij je tot 2 km mensen om je heent kunt vinden. Dit is leuk, maar wordt veel voor verkeerde dingen gebruikt if you know what i mean.


Windows Phone

by HaveXS

Las een klacht over de windows Phone.
Op mijn (Nokia) Windows Phone werkt whatsapp al een half jaar perfect.
Klasse


Whats app gratis

by Whats app

Whats app is gratis dus altijd goed. Soms een korte storing maar prima


Veel storing

by Chris

Goeie app, maar de laatste tijd veel storing


soms geen melding

by Ruben

goede app maar soms krijg ik geen melding dat er een bericht is


Goed, maar soms storing

by Freddy

Goede app, behalve af en toe storing. Maar het bespaart me veel geld, dus zeker 4 sterren waard.


mb vreter

by nokia n8

hallo, ik heb een nokia n8,, zit in 4 groepchats. en daar wordt nogal is een foto gestuurd,, deze worden automatisch gedownload. maar kan nergens vinden waar ik dit uit kan zetten. is dit niet mogelijk of zit het ergens verborgen? mvg


verry nice

by Bram

whatsapp is beste app die ik gebruik. Heel af en toe eens storing, maar bespaard me veel geld dus boeie


Veiligheid

by Hieronymus

Maakt niemand zich zorgen over de berichten die eenvoudig op te vangen zijn?


favoriet

by Ivo

Geen enkele app gebruik ik meer dan whatsapp. Vroeger had ik bbm, maar whatsapp is tenminste voor alle telefoons.


Whatsapp voor Windows Phone is een drama

by hjs

De laatste update voor Whatsapp voor de Windows Phone is een drama. De app is traag, houdt een verbinding open, crasht, draint de batterij etc etc etc.

Hopeloos


IPOD

by Angela

Jammer dat er geen IPod Whatsapp is..
Er moet een andere functie komen zo dat deze ook word ondersteunt, zoals in plaats van je telefoonnummer je emailadres ingeven...
Misschien goed voor in de toekomst?


vind ik leuk!

by Jesper

Toch wel de meest nuttige app die ik heb. Wel een beetje verslavend!


Mwuahh

by Nokia

Erg handig maar jammer genoeg kan ik geen profielfotos zien en zetten met een Nokia.


beste app ever!

by Aad

Vandaag ook maar eens WhatsApp gedownload. Nu al de beste app ever, werkt goed op mijn samsung galaxy!


Goed maar waar tips

by Jordy

Zeer goede veranderingen.


geweldig

by Babak

Ik ben altijd supertevreden over WhatsApp


als het werkt prima

by wim

een mooie app, als het werkt. Heb zelf een blackberry maar, met name de laatste tijd, veel uitval van whatsapp.


tablet

by Henk

Werkt geweldig op mijn Samsung maar het is spijtig dat het tablet (Android) (nog) niet ondersteund word.


Super!

by Gaby

Hele fijne app waardoor mijn telefoon rekening echt super verlaagd is. Ook het zo af en toe niet ontvagen van smsjes is verleden tijd. Het enige nadeel is dat hij zo af en toe wegvalt. Hopelijk nog een klein puntje van verbetering.


goed, maar ..

by NH

sinds ik ben ICS gebruik, krijg ik geen whatsapp berichten meer.. Ik zie de berichten alleen wanneer ik whatsapp open.. Voorheen kon ik het via Taakbeheer sluiten en kreeg ik alsnog de berichten..

Sync staat aan, wifi staat uit en whatsapp al opnieuw geinstalleerd.. maar het helpt niet..

dit vind ik erg vervelend !


Werkt prima

by Dutch Flash

Was vroeger een ICQ verslaafden maar nu aan de Whatsapp verslaafd.


Als het werkt top!!

by Erik

Echt een fantastische app. Alleen de laatste tijd veel uitval. Meer mensen met het probleem??
Ik heb zelf een BlackBerry misschien dat het daar aan ligt.


waarom niet

by sophie

egt niet ok dat je niet kunt whatsappen via een ipod!!! dat moet ook gewoon kunnen!


irritant valt hij weg.!

by jackelien

Helemaal verslaafd aan, maar hoe irritant is het als je midden in een gesprek zit en hij valt weg op dit moment al een half uur!!
Een super app maar dit is echt een heel groot minpunt!!


Toppertje

by Jelte

Telefoonrekening gehalveerd dankzij WhatsApp!


Sinds update irritant geluid

by Meike

Het concept WhatsApp is geweldig! Sinds de laatste update erger ik me echter constant. Voor de update kon je een geluid instellen voor het ontvangen van een berichtje en je hoorde dit geluid dan als je een bericht binnenkreeg, ongeacht of je whatsapp al geopend had. Sinds de update hoor ik mijn eigen ingestelde geluid alleen als whatsapp niet geopend is. Als whatsapp geopend is, hoor ik een door whatsapp ingesteld, niet te veranderen, geluid. Ook hoor je ineens de bekende 'blub' als je een berichtje stuurt. Vreselijk irritant. In het menu is hier niets aan te veranderen. Ik heb WhatsApp hierover gemaild en hun reactie was dat ik moest proberen de laatste update te downloaden. Blijkbaar hadden ze niet begrepen dat dat juist de oorzaak van mijn probleem was! Je hoopt bij het updaten van je app dat hij daarna beter werkt, niet dat ze dingen voor je gaan beslissen die je nergens kan veranderen. Ik hoop dat hier snel verandering in komt want het irriteert me mateloos! Als ik dit had geweten, had ik de update niet geïnstalleerd!!


Groepsgesprek

by Bianca

Wat ik leuk vind aan whatsapp is vooral het groepsgesprek, en die titels die we daar verzinnne hahaha :")

Alleen valt ie af en toe weg, maar dat kan ook aan m'n verbinding liggen


whatsaaaapppp

by Valeria

Ik kan nie meer zonder! Toppppp


top

by Gerard K.

Niks mis mee! Scheelt me veel geld


Irritant geluid

by Sandra

Ik ben blij met whats app, maar de nieuwe update is erg vervelend.
Normaal kon je zelf instellen of je een geluid wilde afspelen als je een bericht verstuurd. Nu wordt dit automatisch gedaan en dit vind ik erg irritant.
Ook kon je instellen of je een geluid wilde horen als je een bericht ontvangt in een geopend gesprek. Dit wil ik wel, maar nu hoor ik een irritante toeter.
En als je het uitzet, krijg je meteen helemaal geen melding meer.
Graag wil ik weer de oude update dat je zelf alles kunt instellen. Dit is echt super vervelend.


Irritant geluidje

by Pieter

Ik was altijd supertevreden over WhatsApp maar na de nieuwe geluidsinstellingen binnen een gesprek verliest het in de rating.


Geweldige app

by Willem

Goede app, werkt prima en het belangrijkste voor ons Nederlanders: (zo goed als) gratis!


0.0 0.0 0 0 Reviews for my site

 


© Copyright Whatsappen.nl